: Visuel Kommunikatør

Nyheder

Præsentationer der fanger, fængsler og fastholder

2500px - web - CMAConcept - ATI-1 - apple-cinema-display.jpg

Præsentationer behøver ikke være kedelige og lægger man opgaven i de rigtige hænder og med rette kompetencer, så kan man skabe noget som folk snakker om bagefter. Det er vigtigere end nogensinde at gøre sig ekstra umage med sin kommunikation end tidligere. Vi bombarderes overalt med budskaber, nyheder, produkter og serviceydelser som aldrig før.

Står du derfor at skal lave en præsentation så brug en der har erfaring, kendskab og kompetencer til at skabe enestående præsentationer. Jeg elsker den slags opgaver, det er mit frirum til at omsætte andres budskaber til en visuel oplevelse for modtagerne.

 
Keynote for Aston Martin til lancering af DB11
 

Mit forestrukne værktøj er Keynote fra Apple. Det er bare fantastisk nemt og hurtigt at arbejde i. Jeg har fået flere nålestribede fra finanssektoren til at skifte fra Windows til Apple af den årsag. Når man først se hvor fantastisk dette stykke værktøj er, så er man solgt for altid.

Keynote kan afvikles på Mac, iPhone, iPad og streames til AppleTV enheder tilsluttet projektorer eller skærme. Mit eneste ønske er at Keynote kommer som app til AppleTV så den selv kan afvikle præsentationer fra skyen. Mon ikke det er lige om hjørnet fra Apple?

Christian M. Andersen