: Visuel Kommunikatør

New Page

 

Hvis ikke det skal være os - hvem skal det så være?

CMAConcept er et konsulent- og kommunikationsbureau i Holstebro. Vores rødder går tilbage til 1990, Digital Design startede. I 2018 skiftede vi navn til CMAConcept og har siden da leveret stærk værdibaseret kommunikation for vores kunder.

 
 

Derfor skal du vælge os

Hos CMAConcept er vi drevet af at skabe resultater for vores kunder. Hver dag. Vi arbejder for at skabe kreative ideer, der løfter dit brand og gør dine budskaber både interessante, troværdige og relevante. Og uanset om det er mere salg, flere leads eller højere kendskab, der er målet, skaber vi differentierede løsninger til alle platforme. Du kan både bruge os til de helt store løsninger og til det, der giver mening at få klaret lige nu og her.


Vi gør vores kunder kendte

Hos os får du relevant og sammenhængende kommunikation baseret på indsigt. Den slags kommunikation, der giver dine kunder en god og troværdig oplevelse på tværs af dine egne og eksterne medier. Det gør du, fordi vi er stærke inden for udvikling af kommunikationsstrategier, koncepter og design både strategisk, kreativt og digitalt og gode til at gøre vores kunder kendte med målbare resultater. Og fordi både du og vores samarbejdspartnere kan stole på vores leverancer.


Menneskene bag

Hver især bidrager vi til at gøre CMAConcept til dét, vi er: Et stærkt team af kreative, erfarne, ambitiøse og passionerede seniorkompetencer. De fleste af os har været i CMAConcept i mange år. Vi arbejder i kundeteams, hvor vi kender hinanden og ved, hvordan vi gør hinanden bedre. Vi kender vores kunder, men vores kunder kender også os. Det giver de bedste resultater.