: Visuel Kommunikatør
BJERGE-PRAVDA-BG-SH.jpg

CMAConcept Blog & Nyheder —

Nyheder, interessante emner, behindthe-scene artikler og alt mellem himmel og jord direkte fra CMAConcept & Christian M. Andersen.

Med Mille ud på Nupark i Holstebro

3 uger efter vores første møde på en cafe, står Mille så i Nupark som model

3 uger efter vores første møde på en cafe, står Mille så i Nupark som model

 
If you can dream it, you can do it.
— Walt Disney
 

Det er præcis sådan det forholder sig. Jeg mødte Mille for lidt over 3 uger siden, hun havde ingen erfaring overhoved, men lyst og mod til at prøve kræfter som model. I hende spottede jeg straks en upoleret diamant. Vores efterfølgende møder og udvikling viste sig at jeg havde fuldstændig ret.

I Nupark i Holstebro, som er nogle meget smukke omgivelser, både i arkitektur som natur, fik vi lov til at slå os løs en hel dag alene og ugenert. Vi havde sat os for at se om vi kunne skabe noget på et højere niveau end tidligere.

Vi mødtes kl 09:00 hos Mille, fik pakket de sidste ting og cyklede sammen derud. Vi sad og spiste morgenmad da det viste sig at den elektroniske lås på hoveddøren ikke ville lukke os ind. Vi nød det gode vejr indtil den ejendomsansvarlige kom og lukkede os ind. En lille times tid efter sprang Mille ud som den smukkeste svane i kan forestille Jer. Først lidt tøvende, men derefter helt naturligt.

 
Mille står i selskabskjole og kigger ud mod de store åbne landskaber

Mille står i selskabskjole og kigger ud mod de store åbne landskaber

 

Vi fik leget med 4 forskellige setup, selskabskjole og det helt elegante look. Dernæst et lidt mere vovet look med inspiration fra Wolford’s ikoniske modeller og produktbilleder. Vi iførte Mille Wolford strømpebukser, en elegant v-formet bodystocking og nogle meget høje og elegante sorte stiletter. Hun lagde selv makeup og havde bare styr på alt - hun er virkelig en detaljerytter som mig selv.

 
Mille her i en vovet - men klassisk ren og elegant fortolkning af Wolford genren.

Mille her i en vovet - men klassisk ren og elegant fortolkning af Wolford genren.

 
Ned af gangbroen mellem de 2 bygninger kommer aftens dronning gående

Ned af gangbroen mellem de 2 bygninger kommer aftens dronning gående

Christian M. Andersen