: Visuel Kommunikatør
BJERGE-PRAVDA-BG-SH.jpg

CMAConcept Blog & Nyheder —

Nyheder, interessante emner, behindthe-scene artikler og alt mellem himmel og jord direkte fra CMAConcept & Christian M. Andersen.

Faguddannet fotograf?

2500px - web - CMAConcept - NUPARK DJI_0980-HDR- RELEASED - APPROVED.jpg

Man siger det aldrig er for sent - så jeg har truffet en beslutning. At blive faguddannet fotograf på Viborg Medieskole med speciale i reklamefotografi. Hold da op var? Hvorfor er der rigtig mange der har sagt, du tager jo gode billeder i forvejen.

Jo ser du, i forbindelse med mit forløb hos Ann C fra potentialefabrikken.dk og efter at jeg blev “udredt” og det blev klart for mig, at jeg led af Imposter-syndromet (professionelt mindreværdskompleks der ofte rammer de allerbedste) samt afklaret og bekræftet på mange andre personlige som faglige områder - ja der er det evident at jeg er meget visuel, ekstrem kreativ, iderig, innovatør, opfinder og højt begavet.

Jamen var valg og beslutning så ikke bare nemt?

Ikke rigtigt, jeg var faktisk i tvivl, men jeg blev realkompetancevurderet og fik merit således at jeg kan gennemføre hele uddannelsen på 40 uger. Det bliver 40 hårde og intense uger i Viborg, fordelt på 4 hovedforløb, hvoraf det første allerede starter 12. august 2019.

Hvis alt går vel, det satser jeg 100% på, så er jeg faguddannet medio september 2020!

Christian M. Andersen