: Visuel Kommunikatør
BJERGE-PRAVDA-BG-SH.jpg

CMAConcept Blog & Nyheder —

Nyheder, interessante emner, behindthe-scene artikler og alt mellem himmel og jord direkte fra CMAConcept & Christian M. Andersen.

Pro Bono

2500px - web - CMAConcept DTA-12-04-2019-EVENT-CAMPUS-5769- RELEASED - APPROVED.jpg

Ingen skal arbejde gratis for andre i udgangspunktet, men i nogle situationer og overfor nogle organisationer, gir det rigtig god mening.

Jeg har altid arbejdet i en eller flere gode sagers tjeneste. Når man har talent og overskud så forpligter det! Derfor hjælper jeg helt frivilligt f.eks. en non-profit organisation der hedder DTA som står for Dansk Talentakademi. Det er beliggende i Holstebro og er et sted hvor unge mennesker, ofte under uddannelse, kan prøve kræfter og udvikle deres talent i 6 forskellige retninger.

Det gir så meget tilbage, at få lov at opleve disse unge talenter, at det i sig selv at arbejde frivilligt for dem gir mening. Den anden fordel er at jeg konstant udfordres og har mulighed for at prøve nye værktøjer, udstyr, teknikker og sine kreative sider - uden at der går spildt mælk til grunde.

Det er blandt andet her jeg udvikler mig som menneske, som håndværker, som borger og det er her jeg tanker op til nye ideer og projekter. Jeg tilegner mig også nye kompetencer, får mere energi og udvider mit netværk.

2500px - web CMAConcept DTA-12-04-2019-EVENT-CAMPUS-5780- RELEASED - APPROVED-2.jpg

Jeg har beskrevet nærmere hvorfor jeg praktiserer frivilligt arbejde og hvorfor du også - hvis ikke du allerede gør det - skal overveje det samme. Læs mere her.

Christian M. Andersen