: Visuel Kommunikatør
BJERGE-PRAVDA-BG-SH.jpg

CMAConcept Blog & Nyheder —

Nyheder, interessante emner, behindthe-scene artikler og alt mellem himmel og jord direkte fra CMAConcept & Christian M. Andersen.

Portræt og modelfotografering

Det har altid fascineret mig at tage billeder af mennesker. Uanset hvem de har været, har der altid været en historie at fortælle. Fange det helt rigtige øjeblik, skabe stemningen og vise hvem der står bag facaden.

Malene var en ung pige dengang jeg lærte hende at kende for nu over 7 år siden. Hun var, er stadig, utrolig smuk, så de fleste tænker vel, det er bare for nemt. Både ja og nej. I de hundredevis af billeder vi sammen skabte, der er der så mange forskellige udtryk og stilarter - herunder mindre heldige resultater - da det var eksperimenter.

Jeg glæder mig altid over at have muligheden for at kigge i de gamle arkiver, se de allerførste billeder og portrætter jeg tog. Af fejl lærer vi alle nemlig, og når vi lærer så udvikler vi os og blir bedre!

Tak til alle Jer, der kvit og frit stillede op til fotografering, så jeg kunne udvikle mig og blive bedre ;-)
Det har virkelig været den største gave i nyere tid, uden Jer havde jeg aldrig fortsat den visuelle vej med kameraet i hånden.

Så af hjertet tak.

Christian M. Andersen