: Visuel Kommunikatør
BJERGE-PRAVDA-BG-SH.jpg

CMAConcept Blog & Nyheder —

Nyheder, interessante emner, behindthe-scene artikler og alt mellem himmel og jord direkte fra CMAConcept & Christian M. Andersen.

Velkommen til min nye hjemmeside

2500px - CMAConcept.com ny hjemmeside - Invitation-Card-Mockup-Vol-10.jpg

Det har taget tid, kostet en del anstrengelser. Jeg måtte helt tilbage i arkiverne fra 1989 og finde billeder og materiale. Noget er ikke aktuelt længere, men der er så meget storytelling i det hele, at jeg har valgt at dele ud af de fleste projekter som opgaver jeg har løst igennem årene.

Så hjertelig velkommen til min nye side, jeg håber du finder dig tilrette, at du finder inspiration, får ideer, at der skabes behov og ikke mindst lyst til at arbejde sammen med mig. Det kan være dit næste mindre eller store projekt - eller bare lige det du skal have løst her og nu.

Jeg er altid klar til dialog ;-)